⛸ Два види позаду – тепер на Олімпійських іграх-2022 у Пекіні дійшла черга танців на льоду! Розпочнуться вони вже завтра, 12 лютого.

🇺🇦 Тож тепер знайомимо вас із найдосвідченішими представниками української команди – танцювальним дуетом із Харкова Олександрою Назаровою та Максимом Нікітіним. Також розповідаємо, коли можна буде побачити виступи пари.

🔹 Для Олександри й Максима це будуть другі дорослі Олімпійські ігри в кар’єрі. У 2018 році вони зупинилися за крок до виходу до довільного танцю: на 21-му місці.

🔹 Назарова й Нікітін стабільно представляють Україну на чемпіонатах світу та Європи. Їхній особистий рекорд на рівні світових першостей – 15-те місце (2017, 2018), а на континентальних – 9-те (2017).

🔹 На юніорському рівні пара завоювала бронзові медалі чемпіонату світу-2015, а також срібні – на Юнацьких Олімпійських іграх-2012.

🔹 Цього сезону Олександра й Максим повторили рекорд Ірини Романової та Ігоря Ярошенка й зрівнялися з ними за кількістю титулів чемпіонів України – зараз у них шість золотих нагород національної першості.

🔹 Також у цьому сезоні дует переміг на Victor Petrenko Cup у Одесі, здобув «срібло» на Denis Ten Memorial Challenge та єдиний представляв Україну на дорослій серії Гран-прі: Назарова та Нікітін посіли 8-ме місце на японському NHK Trophy.

📈 Особисті рекорди:

РТ – 75.46, ДТ – 113.18, сума – 188.64 (усе – на Denis Ten Memorial Challenge, Нур-Султан, сезон 2021/22)

🎵 Програми:

РТ: Hit The Road Jack – Mariana, Dondi, Iggy
ДТ: Backstage Romance (“Moulin Rouge”) – Ricky Rojas, Robyn Hurder

Профіль на сайті Skate Ukraine
Профіль на сайті Олімпіади

📱 Сторінки в соцмережах:

instagram.com/aleksandralfs
instagram.com/maxxxnik

🎥 Коли та як побачити Олександру й Максима на Олімпіаді:

Сб, 12.02. 13:00
* – Ритмічний танець (старт українського дуету – о 13:20)
Пн, 14.02. 03:15** – Довільний танець

Трансляція Олімпіади – на сайті Суспільне Спорт (фігурне катання переважно на першому плеєрі), а також на телеканалі UA: Перший (частково в прямому ефірі, частково в записі) та платформах Eurosport.

*За київським часом.
**Щоб кваліфікуватися до довільного танцю, необхідно потрапити до топ-20 у ритмічному.

📃 Результати

#Beijing2022

Follow us on social media