🏆 Лідери збірної, фігурні подкастери та дебютанти в парах!

Упродовж вівторка й середи – 23 і 24 лютого – ви зможете побачити їх у Києві на льодовій арені «Шалетт», де проходитиме чемпіонат України з фігурного катання. У змаганнях, які мали відбутися ще в грудні, але були перенесені через спалах коронавірусу, візьмуть участь топ-спортсмени й спортсменки збірної.

За п’ятий титул чемпіонів України в танцях на льоду поборються бронзові призери чемпіонату світу серед юніорів-2015 і учасники Олімпійських ігор-2018 Олександра Назарова та Максим Нікітін. У змаганнях чоловіків «золото» третій рік поспіль спробує завоювати Іван Шмуратко, який разом із другом по команді Андрієм Кокурою нещодавно запустив перший український подкаст про фігурне катання “The Scores Please”.

Жіночий титул захищатиме переможниця осіннього Budapest Trophy Анастасія Шаботова. А в спортивних парах з’являться нові чемпіони, адже Віолетта Сєрова та Іван Хобта раніше піднімалися на першу сходинку лише на юніорському рівні, а Софія Голіченко та Артем Даренський тільки в цьому сезоні стали в пару.

⛸ Більше інформації про учасників і учасниць, розклад у форматі PDF, адресу ковзанки та інше шукайте на сторінці події на нашому сайті.

🎥 Для тих, хто не зможе прийти особисто, – посилання на трансляцію.

📃 Розклад:

Вт, 23.02
12:00 – Танці. РТ
12:30 – Жінки. КП
14:30 – Пари. КП
14:45 – Чоловіки. КП

Ср, 24.02
11:30 – Танці. ДТ
12:00 – Жінки. ДП
13:30 – Пари. ДП
13:50 – Чоловіки. ДП

Вхід на змагання вільний, але не забувайте про маски!

📃 Результати, стартові списки й протоколи

Обговорення на форумі
Інстаграм

#UkrNats2021

Follow us on social media