⛸ Раді анонсувати новий розділ на сайті, який матиме завжди оновлені та ретельно вивірені правила фігурного катання та вимоги для всіх важливих класифікацій та систем – від найголовнішої системи ISU до місцевих систем європейських країн, до яких найчастіше їздять українці на змагання.

Головні функції нового розділу:

✅ 1. Зручний формат
✅ 2. Переклад українською
✅ 3. Посилання на оригінальні документи
✅ 4. Візуалізація вимог до стрибків
✅ 5. Вікові вимоги
✅ 6. Дисципліни
✅ 7. Тривалість програми
✅ 8. PDF для друку
✅ 9. Вимоги до різних систем
✅ 10. Посилання на елементи просто з правил

Також додаємо великий розділ з базою знань про елементи. Можливо ви тільки познайомилися з цим чудовим спортом і хочете дізнатися, що таке «лібела» чи «кораблик». Можливо ви не знаєте, яка різниця між «каскадом», «комбінацією» та «послідовністю» стрибків? Можливо, ви ставите програму і вас збиває з пантелику різниця у вимогах між «стрибок в обертання» та «захід в обертання стрибком»? Тоді ця база знань для вас.

Також додали розділ зі словником термінів фігурного катання.

⚠️ Важливо: ці розділи ще на стадії доповнення. Вони можуть мати помилки чи неточності, і подекуди інформація ще відсутня. Пишіть нам із зауваженнями та вказуйте на помилки, які знаходитимете.

Тож вивчайте нові розділи, користуйтеся, заносьте у закладки, поширюйте та пишіть свої відгуки. Ми прагнемо зробити їх зручними та практичними, тож ідеї та пропозиції щиро вітаються.

Додавання, оновлення, вичитка та покращення інформації в цих розділах буде одним з постійних напрямків Skate Ukraine. Ми завжди шукаємо ініціативних людей, які хочуть розвивати українське фігурне катання. Якщо ви готові витрачати свій час, скіли та сили для розвитку фігурного катання – сміливо пишіть нам та приєднуйтеся до команди!

Детальніше у пості:

https://skateukraine.org/post/2022/rules

Follow us on social media