Європейські інтерклубні змагання

  • 14/01/2023
  • 2 min read
Post cover image

Через війну єдиною можливістю для багатьох українських фігуристів виступити на змаганнях стали турніри в країнах Європи. Для старших рівнів пошук змагань не є проблемою: вони є в календарі ISU. Для молодших же категорій є велика кількість міжклубних змагань у різних країнах - так званих інтерклубних (interclub). Єдиного сайту з календарем та інформацією про ці змагання не існує. Кожен має самотужки шукати їх в інтернеті чи через знайомства.

Більш того, в кожній країні категорії та технічні вимоги трохи відрізняються, що лише ускладнює задачу. Положення публікуються різними мовами. Крім того, на цьому рівні змагань інформація часто стає доступною лише за кілька місяців до старту, тож сформувати календар на сезон наперед неможливо.

Ця проблема є актуальною не тільки для українських клубів.

Як громадська організація, що орієнтується на потреби фігуристів та клубів, ми, спільно з керівниками українських клубів, започаткували окрему сторінку на сайті: “Європейські інтерклубні змагання”. На ній ми регулярно додаємо нові турніри та перекладаємо технічні вимоги до систем різних країн. Цей розділ доступний завжди на сторінці календаря змагань на поточний сезон: https://skateukraine.org/events/interclub/202223

https://skateukraine.org/events/interclub/202223

Зверніть увагу, що на сторінках багатьох змагань є перекладені технічні вимоги. Вони дають змогу швидко зорієнтуватися, проте якщо ви вирішили брати участь – обов’язково прочитайте повністю оригінал положення та вимог. Якщо ви є членом Skate Ukraine, то ми завжди допоможемо вам розібратись з перекладом чи нюансами вимог.

Також ми шукаємо допомогу з наповненням цього розділу. Зараз, у пік сезону, потрібна допомога з пошуком та додаванням інтерклубних змагань. Якщо ви маєте бажання та трохи часу, знаєте англійську та дружите з комп’ютером й інтернетом – сміливо пишіть нам. Це один із шляхів допомогти українському фігурному катанню в цей непростий період.

Ну, і, звичайно, якщо ви знаєте про змагання, яких ще немає на сайті, - також повідомте нам будь-яким зручним способом.

Follow us on social media